Spandoeken nodig? Rosbag Reclame spant zich in

spandoek-erfgoedSpandoeken zijn ideale reclamemiddelen. Ze zijn eenvoudig te monteren en te vervoeren waardoor spandoeken perfect zijn voor evenementen. Maar ook als permanente reclame zijn spandoeken ideaal. Rosbag Reclame levert spandoeken in allerlei soorten en maten.

Spandoeken van diverse materialen

Ieder gebruik van een spandoek vereist een ander materiaal. Daarom hebben we diverse materialen voor spandoeken op voorraad. Zo kunnen we spandoeken maken van PVC, gaasdoek (Mesh) of vlaggendoek. Over welk materiaal voor jou het meest geschikt is, adviseren we je graag.

Ook in de afwerking van de spandoeken is veel variatie. Met ringen rondom kun je het spandoek bijvoorbeeld in een spandoekframe ophangen. Maar het is ook mogelijk om aan de boven- en onderkant of links en rechts van het spandoek een tunnel te laten zomen zodat je het als een banier kunt gebruiken. Vertel ons je wensen en wij denken met je mee over de perfecte spandoeken voor jou.

Spandoeken als steigerdoek

Heb je wel eens die megagrote spandoeken gezien die aan steigers bevestigd zijn. Rosbag Reclame uit Duiven is gespecialiseerd in het maken van dergelijke spandoeken die vaak vele vierkante meters beslaan. Zo wordt een lelijk en hinderlijk object omgetoverd tot een fantastische blikvanger. De steiger dient dan als bevestiging voor de spandoeken die vaak net zo groot zijn als het gebouw wat gebouwd of gerestaureerd wordt.

Spandoeken in Arnhem

Rosbag Reclame is gevestigd in Duiven en levert regelmatig spandoeken in Arnhem. In Arnhem, de hoofdstad van Gelderland, vind je spandoeken door de hele stad. Grote kans dus dat je zonder het te weten een spandoek van Rosbag Reclame hebt gezien. Naast spandoeken, leveren we in Arnhem ook andere reclamemiddelen zoals autobelettering , reclameborden en lichtreclame. Arnhem is voor ons praktisch een thuiswedstrijd, maar we leveren spandoeken en andere producten in heel Gelderland en daar buiten.

Spandoeken met korte levertijd 

We realiseren ons goed dat spandoeken soms heel snel geleverd moeten worden. Met name als een bepaalde actualiteit, actie of evenement zich voordoet moet een spandoek soms binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Dat is de kracht van Rosbag Reclame. Op het moment dat het er echt op aan komt, kun je 100% op ons vertrouwen dat het geregeld wordt en dat je op tijd je spandoeken hebt, waar dan ook in Nederland.

Copyrights 2018 Rosbag Reclame | Webdesign: Walraven WebWerk